اغلب افرادی که تصمیم میگیرند دندان یا دندان های از دست رفته خود را با کمک ایمپلنت جایگزین کنند از مراحل و روال اینکار اطلاعات زیادی ندارد و به همین جهت ممکن است از این پروسه هراس داشته باشند، و یا به دلیل بی اطلاعی از آن، در تصمیم گیری دچار مشکل شوند.
ما در ادامه 5 گام اساسی کاشت ایمپلنت را از ابتدا تا انتهای پروسه کاشت ایمپلنت دندان توضیح داده ایم. شما با خواندن این توضیحات می توانید دید بهتری از آنچه پیش روی شما است داشته باشید.
گام اول: مشاوره رایگان و ارزیابی دقیق
همیشه برای تمام پروسه های دندانپزشکی، جلسه مشاوره و ارزیابی وجود دارد. مراجعان توسط دندانپزشک متخصص و جراح ما کاملا ارزیابی می شوند. در این جلسه وضعیت لثه، دندان های موجود و آن هایی که از دست رفته اند به طور دقیق بررسی می شود.
از آنجا برای کاشت ایمپلنت دندان وجود بافت استخوان فک بسیار حائر اهمیت است، لذا متخصصان ما برای همه مراجعان، میزان تراکم بافت استخوانی در محل کاشت را مشخص می کنند. اینکار با کمک اشعه ایکس یا آزمون های خاصی انجام داده می شود.
متخصصین ما در این جلسه محل دقیق کاشت را مشخص کرده و درباره وضعیت مراجعان، نحوه جراحی، مراحل و نکات پیرامون آن اطلاعات کاملی ارائه می دهند.
گام دوم: انجام پروسه های دندانپزشکی خاص
این مرحله البته برای همه مراجعان و بیماران نیست و تنها برخی از آن ها نیاز به این گام دارند. برخی از مراجعان ممکن است مشکلات خاصی در ناحیه دهان و دندان یا در (سلامت عمومی) خود داشته باشند.
آن ها باید ابتدا تمام مشکلات موجود را با کمک پزشک یا دندانپزشکان دنیا دنتال برطرف کنند و پس از برطرف شدن مسائل، مراحل بعدی آغاز شود. به عنوان مثال ممکن است برخی مراجعان مشکل بیماری لثه (ژنژویت یا پریودنتیت) داشته باشند. تا بیماری لثه بهبود کامل پیدا نکند ما اجازه انجام کاشت ایمپلنت دندان را نداریم. یا مثلا ممکن است نیاز به کشیدن دندان باشد و باید پیش از عمل اینکار انجام داده شود.
گام سوم: آغاز جراحی برای کاشت ایمپلنت دندان
اگر دو مرحله قبل با موفقیت به اتمام برسد نوبت به آغاز جراحی خواهد رسید. متخصصان دنیا دنتال در این مرحله ایمپلنت را با روش جراحی و با برش دادن بافت لثه و دریل کردن استخوان فک می کارند. پس از کاشته شدن ایمپلنت داخل استخوان، بافت لثه بخیه می شود.
گام چهارم: سپری کردن دوره بهبودی
پس از کاشته شدن ایمپلنت دندان، 4 تا 6 ماه طول خواهد کشید تا به استخوان جوش بخورد و فک و لثه ترمیم شوند. بیمار باید در این مدت چند جلسه به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کند تا توسط متخصصان ارزیابی شود و اطمینان حاصل شود که وضعیت ایمپلنت خوب است و بیمار در سلامت کامل به سر می برد. لازم به ذکر است که در طول این جلسات متخصصان ما به بیماران آموزش های لازم را ارائه می دهند و بیماران می توانند با خیالی آسوده وارد مرحله بعدی و اتمام فرآیند شوند.
گام آخر: انتخاب نوع روکش برای ایمپلنت کاشته شده
پس از بهبودی کامل اکنون می توانیم روکش را بر روی پایه ایمپلنت دندان قرار دهیم. بیمار باید یک جلسه به کلینیک مراجعه کند و بعد از ارزیابی نهایی، نوع روکشی که باید روی ایمپلنت سوار شود مشخص شده و پروسه به اتمام می رسد.
البته بسته به تعداد ایمپلنت های کاشته شده و موقعیت آن ها، ما چند گزینه برای پوشاندن پایه ها داریم. اگر یک دندان ایمپلنت شده باشد ما روکش تمام سرامیک قرار می دهیم اما اگر بیش از یک دندان باشد از بریج دندان استفاده خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید :
:: موضوعات مرتبط:
سلامت دهان و دندان ,
,
:: بازدید از این مطلب : 842
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0